19 Mayıs 2017 Cuma

Allah-u Teala'nın İzni İle İşlere Kolaylık,Kalbe Ferahlık,Ömre Bereket Veren Salât-u Selâm !

Allah-u Teala'nın İzni İle İşlere Kolaylık,Kalbe Ferahlık,Ömre Bereket Veren Salât-u Selâm !
 
Salât-ü selâm Senin üzerine olsun ey Allâh-u Teʻâlâ’nın Elçisi! Salât-ü selâm Senin üzerine olsun ey mahlûkatın en hayırlısı! Salât-ü selâm Senin üzerine olsun ey mükemmel nûr sahibi! Salât-ü selâm Senin üzerine olsun ey Allâh’ın nûrundan yarattığı özel nûr sahibi! Salât-ü selâm Senin üzerine olsun ey O zat ki; dostu Allâh-u Teʻâlâ’dır, Cibrîl (aleyhisselam)’dır, sâlih mü’minlerdir, ardından melekler de zahîr (destekçi)dir. Allâh-u Teʻâlâ’nın varlığının devâmıyla dâim olan, Allâh-u Teʻâlâ’nın lütuflarının, Allâh-u Teʻâlâ’nın hilminin, Allâh-u Teʻâlâ’nın affının, Allâh-u Teʻâlâ’nın izzetinin ve Allâh-u Teʻâlâ’nın varlığının genişliği kadar engin olan, “Lâ ilâhe illallâh Muhammedün Rasûlüllâh” kelimesinin ve “Bismillâh, Mâşâallâh, Subhânellâh, Elhamdülillâh, Allâh-u Ekber ve Lâ havle velâ kuvvete illâ billâh” zikirlerinin ağırlığı kadar yüce olan bir salât ile salât-ü selâm; Senin, Ehl-i Beytinin ve Ashâbının üzerine olsun. Bu öyle bir salât olsun ki, bizi bütün tehlikelerden kurtarsın ve bizi sürûrlara ve sevinçlere boğsun.

(Teysîr ibni Muhammed, el-Künûzü’l-Muhammediyye, sh:172)

Allah-u Teala'nın İzni İle İşlere Kolaylık,Kalbe Ferahlık,Ömre Bereket Veren Salât-u Selâm

 
Kaynak https://www.facebook.com/cubbeliahmethoca/
http://cubbeliahmethoca.tv/
Kaynak : Cübbeli Ahmet Hoca Efendi (Allah Ondan Razı Olsun)
Medya Hesapları:

Youtube : http://www.youtube.com/cubbeliahmethoca
Facebook : http://www.facebook.com/cubbeliahmethoca
Twitter : http://www.twitter.com/c_ahmethoca
Instagram : http://www.instagram.com/c_ahmethoca
Web Site : http://www.cubbeliahmethoca.tv
Alışveriş: https://www.herseybusepette.com/  

7 yorum:

  1. ELİNE SALIK KARDEŞİM...........
    HALLAH RAZI OLSUN......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarım yurum yanlış yazılışlar birde zaten başlıbaşına bir yanlışolan latin harfleriyle yazılışı bu vebali nasıl ödeyebilirsiniz allah cc bilirbazı kelimeler mümkün deyil arbcaya uyması mümkün deyil arabca bilmeyenlerde okusun diye bu vebalin altına girmek akıl kârı deyil okumak isteyende biraz kendini zorlarsa arabcayı öğrene bilir çokmu zor yani kaş yabayım derken göz çıkarmaya benzer a.e.o selam ve duâ ile

      Sil
    2. Ne söylesen haklısın.
      Zaman buldukça arapça ve türkçe mealleri ile değiştiricem.
      Hakkını helal et.

      Sil
  2. Ezanı okuyan Hz.Bilal de peltekmiş, telafuzdan çok kalbteki niyet ardından eylem allaha inanım bilip sığınıp dilemekmi acaba duaya icabet getiren. Arap yazı okuyamıyoruz diye hiçmi ayet okumayalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında zorlaştıran kendimiz değilmiyiz. Zamanım yok namaz kılmıyor, açlığa dayanamıyorum diyip oruç tutmuyor, param var ama zekat vermiyoruz. Kur'an öğrenmek zor gibi görünsede Şeytanın verdiği vesveselerle öğrenmek için bir çaba göstermiyoruz. Ama bir iş bulmak için İngilizce veya başka bir dil öğrenmek için kursa gidiyoruz üstünede para veriyoruz. Allah-u Te'ala herdili biliyor, TÜRKÇE biliyor yeterki bizler tam bir itikat ve ihlas ile isteyelim.
      Türçe olarak surede,ayet,salavat ve ism-i şerif okuyalım okudukça kalbimizde manevi açılımlar olur. Nekadar çok okursak okadar kolay gelir. Her gün "Ya Allâh" diye 1000 kere okusa insan inan her insan ibadet kolaylaşır.
      Size dinimizi zorlaştıram ne ise bunu tespi edin ve bu sorunu kendiniz çözebilirsiniz. Dini islamda zorluk yok kolaylık var. Biraz araştırırsak buluruz İnşaAllah.
      Selametle.

      Sil
  3. Alsız siz dini zorlaştırıp, allahtan korkutup soğutup uzaklaştırmanın vebalini nasıl vereceksiniz!???
    Kalbinizi yumuşatın rahim ve rahman olan allah'a sığınılarak başlıyor kuranın ilk ayeti. Hesap vebal soranla deyil. Şifaayetleriduaları.blogspot.com'a çok teşekkür ederim büyük EMEK sayfa yapmak allah razı olsun kimbilir kaç insana aracı oldunuz.

    YanıtlaSil